• KEERTJE MEETRAINEN?

   

  Goed idee! In honkbal wordt geen onderscheid gemaakt tussen jongens- en meisjesteams. Dus wat dat betreft kun je altijd bij ons terecht!

  Vind jij het leuk om goed te leren honkballen? Kom dan een keer vrijblijvend kijken of meetrainen bij de Arnhem Rhinos.

  Je kunt een aantal keren meetrainen om te kijken of je het leuk vindt. Stuur een mailtje/appje aan: 

  info@arnhemrhinos.nl / 06-27118080 of coordinator@arnhemrhinos.nl / 06-45232296 voor een proeftraining.    Ook als je vragen hebt over de (proef)trainingen of andere informatie wil kun je daar naartoe mailen/appen.

  Nieuwe leden zijn altijd welkom, ook tijdens het seizoen. Bij ons is er altijd wel een team waar je bij kunt aansluiten. 

 • Leeftijdsindelingen:

  Beeball: Leeftijd 5 t/m 9 jaar.

  Beeball is een stoer, flitsend en leuk spel. Door de kleine teams en eenvoudige spelregels worden kinderen volledig bij het spel betrokken en zijn ze volop in beweging.

  Bij Beeball staan teamgeest, sportiviteit en spelplezier voorop!

   

  Honkbal U12 Pupillen: Leeftijd 10 t/m 12 jaar.

  Het spel lijkt al veel meer op het honkbal wat we kennen. Er wordt gespeeld met een pitcher en een catcher. Ook op de trainingen wordt meer aandacht besteed aan techniek zowel in team verband als individueel.

   

  Honkbal U15 Aspiranten: Leeftijd 13 t/m 15 jaar.

  De afstand tussen de honken en het pitchen vanaf de plaat wordt groter. Honken mogen gestolen worden en de regels worden weer iets ingewikkelder.

   

  Honkbal U21 Junioren: Leeftijd 16 t/m 21 jaar.

  Vanaf deze leeftijd gaan onze jeugdspelers naar het senioren honkbalveld.  De afstanden worden groter en de spelregels complexer.

rfwbs-slide