• Doe je online aankopen bij alle bekende webwinkels voortaan via deze webpagina. Dan steun je ons, zonder dat het jou een cent extra kost!

   

  Klik op deze link SponsorKlikspagina van Arnhem Rhinos.

  Je komt dan op onze Arnhem Rhinos Sponsorkliks pagina.

  Klik daar op  de webwinkel waar je iets wilt kopen. DAT IS ALLES!  Je kunt nu gewoon je aankopen doen zoals je van plan was, en onze club ontvangt hiervoor een kleine vergoeding.

  Let alleen op dat je niet tussendoor de webpagina sluit en opnieuw opent, want dan is hij ‘vergeten’ dat je via ons komt en

  VERGEET NIET OM ONZE SPONSORKLIKSPAGINA AAN HET STARTSCHERM VAST TE MAKEN.

  En hoe helpt dat dan?
  Webwinkels betalen een commissie voor elke bestelling die via SponsorKliks.nl wordt gedaan en 75% van deze commissie wordt op onze bankrekening gestort! Of je nu rechtstreeks naar bijvoorbeeld Bol.com gaat of je gaat via SponsorKliks.nl naar de site van Bol.com, jij betaalt hetzelfde. Alleen in het laatste geval keert Bol.com ons een commissie uit en profiteert onze vereniging hier direct van!

  Bestel online boodschappen, een pizza via Thuisbezorgd en Arnhem Rhinos ontvangt hiervoor geld in de clubkas.
  Ook doen grote webwinkels als Bol.com, Coolblue, Booking.com en Expedia mee. Een percentage van het aankoopbedrag gaat dan ook naar Arnhem Rhinos.
  En nogmaals, het kost je niets extra!

  Wil je Arnhem Rhinos ook GRATIS sponsoren? Zorg er dan voor dat je voortaan jouw online aankopen doet via de SponsorKlikspagina van Arnhem Rhinos. Voor jou een kleine moeite, voor Arnhem Rhinos zijn het directe inkomsten.

rfwbs-slide